Túlméretes szállítás

Nemzetközi - belföldi nehézgép & túlméretes szállítás trélerrel. Kérje ajánlatunkat akár online.

Jelentkezés

Túlméretes szállítás külföldön és belföldön

Flottánk összeállításakor nagy figyelmet szenteltünk arra, hogy valóban bármilyen terméket fuvarozhassunk, így a palettás, az ömlesztett és a speciális megoldások mellett 2019 óta már túlméretes szállítást is vállalunk. A túlméretes áruk fuvarozása belföldön, de külföldön - úgy mint Ausztria, Hollandia vagy Németország – sem okoz problémát.

Túlméretes szállítás

A szolgáltatás igénybevételéhez összegyűjtöttünk pár fontos információt. A túlméretes árukat könnyedén fuvarozhatjuk a 3 méterig szélesíthető ponyvás pótkocsinkkal, hosszú szálanyag szállítását pedig széthúzható pótkocsi segítségével oldjuk meg. A szélesség mellett a magasság sem okoz problémát, hiszen túlméretes, magas árú szállítását mélybölcsős trélerrel 30 centiméter szállítási megoldással kivitelezzük.

Nehézgép szállítás

Cégünk lehetővé teszi, hogy mezőgazdasági és földmunkagépeket is szállíttasson nehézgépszállító trélerrel. Mivel őrzött telephellyel rendelkezünk ezért a tárolás sem okoz fejtörést az együttműködés során.

Nehézgép szállítás

Belföldi fuvarozás esetén a nyerges ponyvás- és nehézgépek mozgatására alkalmas trélereken túl (0-32 tonnáig) hosszúanyag szállítására egyaránt van lehetőség.

Az engedélyek beszerzésén sem kell törni a fejét, hiszen képzett kollegáink ezt is elintézik Ön helyett, így szállítmánya időben megérkezik sértetlenül.

Túlméretes szállítás referenciáink

Nehézgép szállítás referenciáink

Elérhetőségek

Jelentkezés