Túlméretes és nehézgép szállítás

Túlméretes és nehézgép szállítás külföldön és belföldön minden engedély beszerzésével, akár kísérettel. Tekintse meg referenciáink, vontatóink és szállítási méreteinket. Kérje árajánlatát bizalommal.

Jelentkezés

Túlméretes szállítás külföldön és belföldön

Flottánk összeállításakor nagy figyelmet szenteltünk arra, hogy valóban bármilyen terméket fuvarozhassunk, így a palettás, az ömlesztett és a speciális megoldások mellett 2019 óta már túlméretes szállítást is vállalunk. A túlméretes áruk fuvarozása belföldön, de külföldön - úgy mint Ausztria, Hollandia vagy Németország – sem okoz problémát.

Tartalomjegyzék:

  1.  Túlméretes szállítás szolgáltatásaink
  2.  Gyakran ismételt kérdések
  3.  Túlméretes szállítás tréler méreteink
  4.  Túlméretes szállítás trélereink, vontatóink
  5.  Túlméretes szállítmány referenciáink
  6.  Elérhetőségek, ajánlatkérés

Túlméretes szállítás

Túlméretes szállítás szolgáltatásaink

A szolgáltatás igénybevételéhez összegyűjtöttünk pár fontos információt: a túlméretes árukat könnyedén fuvarozhatjuk a 3 méterig szélesíthető ponyvás pótkocsinkkal, hosszú szálanyag szállítását pedig széthúzható pótkocsi segítségével oldjuk meg. A szélesség mellett a magasság sem okoz problémát, hiszen túlméretes, magas árú szállítását mélybölcsős trélerrel 30 centiméter szállítási megoldással kivitelezzük.

Nehézgép szállítás

Cégünk lehetővé teszi, hogy mezőgazdasági és földmunkagépeket is szállíttasson nehézgépszállító trélerrel. Mivel őrzött telephellyel rendelkezünk ezért a tárolás sem okoz fejtörést az együttműködés során.

Nehézgép szállítás

Belföldi fuvarozás esetén a nyerges ponyvás- és nehézgépek mozgatására alkalmas trélereken túl (0-32 tonnáig) hosszúanyag szállítására egyaránt van lehetőség.

Az engedélyek beszerzésén sem kell törni a fejét, hiszen képzett kollegáink ezt is elintézik Ön helyett, így szállítmánya időben megérkezik sértetlenül.

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a túlméretes szállítás?

A túlméretes szállítás olyan szállítási megoldás, amelyet olyan áruk esetében alkalmaznak, amelyek meghaladják a szabványos méreteket és súlyt. Az ilyen áruk általában nehezek, nagy méretűek és speciális szállításra szorulnak. Szállításuk a közúti szabályok és előírások miatt különleges szakértelmet igényel, és általában magasabb költséggel jár, mint a szabványos szállítás.

Mik a túlméretes szállítás szabályai?

A túlméretes szállítás szabályai országonként változhatnak, de a legtöbb országban szigorú szabályok vonatkoznak a túlméretes szállítmányokra. Az ilyen szabályok lehetnek a közúti szabályok és előírások, a közúti jelzések és korlátozások, valamint a különböző szállítási engedélyek. A túlméretes szállítással kapcsolatban a szállítók kötelesek betartani az érvényes szabályokat és előírásokat.

Mennyibe kerül a túlméretes szállítás?

A túlméretes szállítás árakról szólva, azok nagymértékben függnek a szállítmány méretétől, tömegétől, célállomásától és a szállítás időtartamától. A túlméretes szállítás költségei magasabbak lehetnek, mint a normál méretű szállítmányoké, de hosszútávú szerződés esetén biztosítható kedvezményesebb ajánlat.

Túlméretes szállítás tréler méreteink

Sikplatós mega platform

Mélybölcsős tréler

Kassbohrer rámpás tréler

Túlméretes szállítás trélereink, vontatóink

Túlméretes szállítmány referenciáink

Túlméretes szállítás

Nehézgép szállítás

Elérhetőségek, ajánlatkérés

Jelentkezés