Szállítmányozás

Belföldi és külföldi szállítmányozás, több, mint 20 éves tapasztalattal. Kérje ajánlatunkat akár online.

Jelentkezés

Nemzetközi és belföldi szállítmányozás

Az NVG Trans Kft. fő profilja 1996 óta a fuvarozás, mely cégünk esetében egy rendkívül komplex szolgáltatást takar, aminek részeként ügyfeleinknek a megrendelésen és a pontos részletek ismertetésén túl egyáltalán nincs más dolga, a fuvarszervezést – az engedélyek beszerzésével egyetemben – ugyanis gyakorlott speditőr munkatársaink végzik el A-tól Z-ig.

Belföldi és külföldi szállítmányozás

Gyakorlott és megbízható sofőrjeink jóvoltából garantált részünkről a pontos és precíz munkavégzés, a 36 szerelvényből álló Renault flottánk jóvoltából pedig képesek vagyunk szinte bármilyen igények kielégítésére, legyen az akár a mennyiséget, akár a célállomást, akár az áru tartalmát tekintve eltérő a megszokottól. Büszkék vagyunk rá, hogy széles jármű- és tréler-kategóriáinknak köszönhetően szinte soha nem kell cserbenhagynunk megrendelőinket, így ésszerű határok között szinte bármilyen kérésnek eleget tudunk tenni.

Renault flotta

Szállítmányozási szolgáltatásunk fő célpontja leginkább Közép-Európa, azon belül is Szlovénia, Szlovákia, Olaszország, Ausztria, Lengyelország, Németország és Hollandia, de igény esetén más országokba szintén vállalunk fuvart, sőt a belföldi teherszállítás egyaránt profilunkba vág. Vállaljuk megszakított, több állomásos fuvarok kivitelezését is, így amennyiben egy út során több helyszínen kell lepakolni az árut, esetleg visszafelé kell megtölteni a rakteret, a megfelelő egyeztetést és szervezést követően az sem jelent akadályt.

Túlméretes szállítás

Flottánk vontatmányainak összeállításakor nagy figyelmet szenteltünk annak, hogy valóban bármilyen terméket fuvarozhassunk, így a palettás, az ömlesztett és a speciális megoldások mellett 2019 óta például már túlméretes szállítást is vállalunk. Belföldi fuvarozás esetén a nyerges ponyvás- és nehézgépek mozgatására alkalmas trélereken túl (0-32 tonnáig) hosszúanyag szállítására egyaránt van lehetőség, ezeken felül még a gabonás önkihordó szerelvények kiküldése is megoldható.

Jelentkezés