Rólunk

Hiszünk a csapatmunkában, minden egyes alkalmazottunk és partnerünk kiemelt szerepet játszik a minőségi szolgáltatásainkban, legyen szó fuvarszervezésről, szervizelésről vagy műszaki vizsgáztatásról.

Bemutatkozik az NVG Trans Kft.

Cégünk tevékenységi köre igen széles, de minden területen próbáljuk kiszolgálni partnereinket a számukra megfelelő minőségen. Kiemelt stratégiai üzletágunk a belföldi és nemzetközi áruszállítás, amely Magyarország és Európa egész területén kivitelezhető. Ehhez szorosan hozzátartozik a fuvarszervezés, melyet fuvarszervező kollegáink a legprecízebben oldanak meg. 2019 óta a túlméretes rakományok szállítására alkalmas gépparkunkat is bővítettük. Megfelelően felszerelt saját telephelyünknek köszönhetően ügyfeleink választhatnak a gumiszerelés, centrírozás és gépjármű kereskedelem szolgáltatásaink közül is.

Jászsági műszaki vizsgacentrum

Fontos kiemelnünk egy másik területet is portfolióinkból, hiszen megalakulásunk óta megfelelő műszaki bázist alakítottunk ki felszerelve javítóműhellyel, parkolóval és raktárakkal. Munkatársaink magas szintű szakmai tapasztalatának köszönhetően a járművek javítása, kezelése és karbantartása sem jelent gondot, így a személygépkocsik és tehergépkocsik teljeskörű szervizelése is kivitelezhető.

NVG Trans Kft. telephely

Mezőgazdasági és földmunkagépek szállítása is megoldható, mivel saját nehézgépszállító trélerekkel rendelkezünk, valamint nagyobb mennyiségű eszközök tárolása is lehetséges örzött telephelyünknek köszönhetően.

Reméljük, cégünk szoltáltatásai felkeltették érdeklődését. Elérhetőségeinken szívesen állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, hiszen célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudjunk kiszolgálni mindenkit.

Ismerjen meg

Nagy-Varga Géza

Nagy-Varga Géza vagyok, az N.V.G-Trans Kft. ügyvezető igazgatója.

Bemutatkozás

”A szállítmányozás nálam nem egy átmeneti dolog. Életem meghatározó része, ezért csak teljes odaadással tudom csinálni.„

Nagy-Varga Géza