Műszaki vizsga

Teljes körű műszaki vizsgáztatás Jászberényben, ingyenes állapotfelméréssel, 60 perc alatt kiváló árakon. Küldje el jelentkezését akár online.

Jelentkezés

Műszaki vizsga Jászberényben

Az NVG Trans Kft. portfóliója 2009-ben bővült a műszaki vizsgáztatás lehetőségével, mely nagyon gyorsan a vállalat egyik meghatározó szolgáltatásává vált. Lehetőséget biztosítunk motorkerékpárok, személyautók, terepjárók, kisteherautók, nagyobb tehergépjárművek, nyerges vontatók és olyan speciális kategóriák teljes körű műszaki vizsgáztatására is, mint a lassújármű, a mezőgazdasági gépjármű vagy a pótkocsi.

  1.  A műszaki vizsgáról
  2.  A műszaki vizsgához szükséges iratok
  3.  Műszaki vizsga árak
  4.  Jelentkezés leadása, kapcsolat

Műszaki vizsgacentrum

A műszaki vizsga menetéről

A sikeres vizsgáztatás egyik alapfeltétele az állapotfelmérés. Amennyiben a teljes műszaki vizsgát nálunk kívánja lebonyolítani, az előzetes ellenőrzés teljesen ingyenes. Esetleges probléma esetén lehetőség van a fennálló hibák elhárítására, a szükséges alkatrészek cseréjére, avagy a vizsgára való felkészítésre. Ilyenkor a gépjárművet elengedhetetlen a vizsgaközpontban hagyni, ellenkező esetben – időpontra érkezve, kifogástalan műszaki állapot mellett – a teljes folyamat a helyszínen megvárható, maximális időtartama legfeljebb 60 perc.

Műszaki vizsga Jászberény, váróterem

A műszaki vizsgán való részvétel időponthoz kötött, amihez előzetes bejelentkezés szükséges. A regisztrációra lehetőséget biztosítunk telephelyünkön, telefonon keresztül vagy honlapunk kapcsolódó felületén. Vállalatunk két fő állandó vizsgabiztost foglalkoztat, így egyszerre párhuzamosan is folyhatnak a vizsgák, hogy fennakadás nélkül, a legrövidebb időn belül elkészülhessen a jármű friss műszaki okmánya.

Műszaki vizsgához szükséges iratok:

Magánszemélyek esetén:

Cégek esetén (a magánszemélyek kapcsán elhangzott iratokon felül):

Műszaki vizsga árak

Műszaki vizsga árak Jászberény

Műszaki vizsga árak Jászberény

Elérhetőségek, jelentkezés

A műszaki vizsgacentrum 2023.12.18 - 2024.01.01-ig zárva tart. Időpontot 2024.01.02-től tudnak foglalni!

Jelentkezés