Műszaki vizsga

Teljes körű műszaki vizsgáztatás Jászberényben, ingyenes állapotfelméréssel, 60 perc alatt kiváló árakon. Küldje el jelentkezését akár online.

Jelentkezés

Műszaki vizsga Jászberényben

Az NVG Trans Kft. portfóliója 2009-ben bővült a műszaki vizsgáztatás lehetőségével, mely nagyon gyorsan a vállalat egyik meghatározó szolgáltatásává vált. Lehetőséget biztosítunk motorkerékpárok, személyautók, terepjárók, kisteherautók, nagyobb tehergépjárművek, nyerges vontatók és olyan speciális kategóriák teljes körű műszaki vizsgáztatására is, mint a lassújármű, a mezőgazdasági gépjármű vagy a pótkocsi.

Műszaki vizsgacentrum

A sikeres vizsgáztatás egyik alapfeltétele az állapotfelmérés. Amennyiben a teljes műszaki vizsgát nálunk kívánja lebonyolítani, az előzetes ellenőrzés teljesen ingyenes. Esetleges probléma esetén lehetőség van a fennálló hibák elhárítására, a szükséges alkatrészek cseréjére, avagy a vizsgára való felkészítésre. Ilyenkor a gépjárművet elengedhetetlen a vizsgaközpontban hagyni, ellenkező esetben – időpontra érkezve, kifogástalan műszaki állapot mellett – a teljes folyamat a helyszínen megvárható, maximális időtartama legfeljebb 60 perc.

Műszaki vizsga Jászberény, váróterem

A műszaki vizsgán való részvétel időponthoz kötött, amihez előzetes bejelentkezés szükséges. A regisztrációra lehetőséget biztosítunk telephelyünkön, telefonon keresztül vagy honlapunk kapcsolódó felületén. Vállalatunk két fő állandó vizsgabiztost foglalkoztat, így egyszerre párhuzamosan is folyhatnak a vizsgák, hogy fennakadás nélkül, a legrövidebb időn belül elkészülhessen a jármű friss műszaki okmánya.

Műszaki vizsgához szükséges iratok:

Magánszemélyek esetén:

Cégek esetén (a magánszemélyek kapcsán elhangzott iratokon felül):

Műszaki vizsga árak

Kategória Ár
Személyautó M1 19.900 Ft
Személyautó összkerékhajtással 26.380 Ft
Tehergépkocsi N1 27.000 Ft
Tehergépkocsi N1 összkerékhajtással 34.380 Ft
Tehergépkocsi N2, N3 47.000 Ft
Tehergépkocsi N2, N3 - kettőnél több tengelyes 52.893 Ft
Motorkerékpár 10.000 Ft
Mezőgazdasági vontató és pótkocsija 22.000 Ft
Mezőgazdasági vontató összkeréhajtással 26.110 Ft
Személygépkocsi utánfutó O1, O2 15.000 Ft
Pótkocsi O3, O4 34.000 Ft
Pótkocsi O3, O4 - kettőnél több tengelyes 40.000 Ft
Lassú jármű pótkocsija - kettőnél több tengelyes 29.000 Ft

Jelentkezés