Sajtóközlemény

Az N.V.G-Trans Kft modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását elősegítő komplex fejlesztés 2024/02/28

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg. Az elnyert feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás 125,29 millió Ft a 179 millió Ft-os összköltséghez, melyhez 54 millió Ft-os önerőt biztosított a vállalkozás a Jászberény, Alsómuszáj 66 alatt megvalósult fejlesztéshez.

Az NVG-Trans Kft 1996-ban alakult. Cégük tevékenységi körében kiemelt stratégiai üzletág a belföldi és nemzetközi áruszállítás, 2019 óta a túlméretes rakományok szállítására alkalmas gép parkjukat is bővítették. Foglalkoznak műszaki vizsgáztatással és megfelelően felszerelt saját telephelyüknek köszönhetően ügyfeleik választhatnak a gumiszerelés, centrírozás és gépjármű kereskedelem szolgáltatásaik közül is. Vállalkozásuk 23 fővel dolgozik együtt, és a COVID által teremtett nem várt helyzetnek köszönhetően szeretnék a vállalkozás több lábon állását fejleszteni. Ezért egy saját helyszínen, egy birka hodályból alakították át gumiszerelő műhellyé a hozzá tartozó napelem fejlesztéssel, felhőszolgáltatással és képzéssel.

Ezen cél megvalósítására nyert el támogatást az N.V.G -Trans Kft a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022- 00456 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban kiírás keretében az ” Az N.V.G-Trans Kft modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását elősegítő komplex fejlesztés” projektjavaslatára.

Felújított hodály

A csarnokfejlesztés keretében teljes átalakításra került egy 900m 2 -es birka hodály gumiszerelő -, autójavítóműhely és raktár épületté, továbbá egy 19,24kw teljesítményű 52 db napelem került elhelyezésre és a modern üzleti szolgáltatásokhoz való alkalmazkodást segíti a Microsoft 365 és az ahhoz kapcsolódó képzés 3 fő részére. Az átalakított épülettel képessé váltak a tehergépjárművek és vontatókocsik gumijavítását megvalósítani saját és partnereik részére, mivel fedett helyen tudják tárolni a gépjárműveket. Ez a jelentős fejlesztés könnyen megvalósítja a bruttó hozzáadott érték másfélszeres növekedését a bevétel növekedés és anyagjellegű ráfordítás csökkenése révén. Az épületből a jelenlegi birka hodályból igazi csarnok alakult ki, melyben gumiszerelést és gépjármű javítást tudnak kivitelezni akár a nagy tehergépjárműveknek is. Ezen nagy mennyiségű és súlyú mozgatást segíti elő a beszerzett JCB homlokrakodó gép.

A fejlesztés megvalósítása során akadályba nem ütköztek, minden elvárást gördülékenyen teljesítettek.

További információ kérhető:

Nagy-Vargáné Fazekas Éva, Projektmenedzser, tel: 06-70/673-7000; mail: info@nvgtrans.hu,